maanantai 14. kesäkuuta 2010

Nouto osa kaksi.

No tänään sitten lähdettiin uudella tassulla liikenteeseen. Harkkahuoneeseen ja kapula yhteen käteen ja namit toiseen ja naksutin toiseen. Kokeilin ensin piruuttani mitä mies tänään keksii kun vaan näytän sille kapulaa. No ottiatuota ja nurkkaan vei pojan tie. Eiköhän siinä tullut viimeistään selväksi että ei näin - ei todellakaan näin. Noh namit lattialle ja itse lattialle istumaan, kapula maahan ja naksuttelemaan.

Olihan siinä jos jonkinlaista eri esitystä ääntelyllä ja ilman, mutta parin setin lopputuloksena Pahkis tuo kapulan kohtuullisella varmuudella käteen. On siinä vähän ylimääräistä, mutta kyllä ne siitä häviää kun on lopuksi tehtävä kirkkaana mielessä. Seuraavaksi sitten vain irrottamiskäskyn yhdistämistä kun tuontimotivaatio on jo tarpeeksi korkealla.

Niin ja pakko mainita illan paras episodi: Sohvapöydän takaa kuului jotain epämääräistä mupellusääntä - hiukan erilaista kuin yleensä. Laura huomasi, että poika p*****e mussuttaa minun vasemman jalan tuoretta ulkoilukenkää. Näin jokseenkin rysän päältä kiinni jäädessään sai Pahkis kuulla kunniansa. Paraisten paha poika näytti ehkä noin sekunnin kovin katuvalta ja poistui itsevarmasti ovelle syömään oikeaa kenkää ajatellen: "No jos ei tuota vasenta niin tätä oikeaa sitten".

Tästä on hyvä ponnistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti