torstai 19. heinäkuuta 2012

Klagi

Lämmin päivä ja kieli ei edes mahdu kuvaan
Pahkis ja Klagi

Klagi käyty. Paras rata oli vitonen, joka tuli keinun ylösmenosta. Tulokulma oli hankala ja linjaus keinulle oli minulta vielä huono. Harmi sinänsä, muuten hyvä rata. Lopuilla radoilla olikin sitten sekalaisesti vähän kaikenlaista. Tuosta koosteena voisi ehkä nostaa kaksi asiaa: valssit ja kontaktit. Kisavireessä Pahkis ei kyllä noille kontakteille pysähdy. Eilen treeneissä se kyllä pysähtyi, mutta eipä sitten enää kisoissa. Täytyy kaivaa jostain epiksiä ja palkkailla siellä. Toinen juttu on valssit. Niitä täytyy parantaa. Toisaalta mun pitää olla enemmän ajoissa valmiina ja toisaalta Pahkiksen pitäisi itse kääntyä niillä paremmin. Noh, ehkä me joskus saadaan homma pakettiin.


Semmoisia pätkiä tällä kertaa siis. Tänään on sen verran aurinkoinen päivä, että ajattelin ottaa kameran taas käteen ja siirtyä pihalle kuvaamaan koirien puuhastelua. Lähinnä se on toisten paimentamista, leikkimistä ja taas paimentamista. 




PätVaaninta



Pätmän

Pätmänin kanssa ollaan tehty kaikkea pientä. Tarkoituksena oppia ymmärtämään Pätmäniä ja oppia opettamaan. Nami-imutusta, istumista, maahanmenoa, valsseja siivekkeillä, niistoa, ihmisnuolta. Paikalla istumista.  Pätmän lähtee lelulle, muttei vielä tuo sitä. Lelun merkitys on vielä liian pieni, jotta sitä voisi opetuksessa mitenkään järkevästi käyttää ja vielä kun oma liike on lelun hakulinjaa vasten tai eri on se haastavampaa. Leikkii ja taistelee kyllä hyvin. Liikkeestäni irtoamista ajattelin nyt vahvistaa tuolla valssitreenillä ja namilautasilla - ruoka kun on sille tällä hetkellä se kaikkein motivoivin asia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti