maanantai 16. marraskuuta 2009

Tokoseminaari ja pikkuarkijuttuja

Jaahas, no niin on sitten tokoseminaari istuttu. Selvisi miten ruudun ja merkin Pahkikselle opetan: näyttämällä - vaikuttaa selkeimmältä tavalta ja tuntuisi olevan fokus siinä mitä Pahkiksen ruudelta haluan: vauhtia, ei haistelua ja itsenäinen paikan haku. Monet omat ajatukset vahvistuivat. Eli mitä konkreettista: nyt on lusikka lattialla ja on se vaan Niin kiva lelu. Ainakin hetken.

Mutta tänään sitten Pahkis karkasi tuosta ulko-ovesta kun tulin sisään. Sattuipa vielä sopivasti, että naapurin tyttö oli pihalla noin kymmenen metrin päässä. Onneksi sain sanottua, että älkää huutako tai tervehtikö niin ei ollut niin paha juttu. Suuri kiitos, että tytöt tottelivat - esimerkillistä naapurustokäyttäytymistä. Iso plus. Noh, mutta siitä sitten 'innostuneena' tekemään hiukan harjoituksia, eli ovesta ei mennä ilman lupaa. Pahkis eteiseen ja itselle kengät jalkaan. (lue: valmistautuu juoksemaan ulos) Pahkis tuli automaattisesti vierelle tarjoamaan kontaktia istuen, joten siitä palkka. Sitten pikku hiljaa lukon räpläämisestä oven avautumisen kautta siihen asti, että pääsin liikkumaan metrin verran ulos niin, että kontakti säilyi. Tähän tällä kertaa loppu ja siitä on hyvä jatkaa.

Noh sitten eteistä siivotessani alkoi pennun läsnäolo ärsyttämään. Tajusin, että suottako tässä liikun musta pilvi pääni yllä ja jotain epämääräistä Pahkikselle osoittelemaan niin opetetaan se menemään pois. Eli Jauhelihaa jääkaapista käteen ja eteiseen. Miehet treenaa raa'alla lihalla. Käsky pois ja lihapulla kokoa xsssss lentää ulos eteisestä. Parin toiston jälkeen Pahkis jo itse liikkui ulos eteisestä, eli helpolla päästiin idean ymmärtämisessä. Pari toistoa ja ensi kerralla sitten taas lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti