maanantai 24. toukokuuta 2010

Pahkis vaan...

No nyt on aikaa sitten vierähtänyt viime tekstistä. Välissä on käyty Ahvenanmaalla reissussa ja puuhailtu kaikenlaista.

Pojan jakaus siirtyi ylieilisen uinnin jälkeen keskelle kummasti selkää - pastori silli tyyliin. Ennen se oli toisella reunalla Paraisten insinöörityyliin. Pazkiczen tsekkiläinen takatukka on vielä mukavasti mallillaan. Mutta ei siinä oikeastaan sen kummempia. Ei Pahkis kummemmin ole enää kasvanut. Ainakaan niin, että sen silmällä huomaisi kun joka päivä näkee. Jalat ei ole ihan niin holtittomat ja muutenkin alkaa tuo arkielämä tasoittumaan.

Treenejä ollaan jatkettu tokossa, agissa ja jäljellä. Käytiinpä Ahvenanmaalla tekemässä hakuharjoituskin sangrian maistelun lomassa.

Tokossa ollaan oltu aika samoissa asetelmissa. Seuruutusta tehdään pitempiä pätkiä ja aloitellaan liikkeestä jääviä. Ei kyllä itseasiassa olla ihan kauheasti tottisteltukaan. Ehkä ihan hyvä pitää välillä vähän taukoa. Nyt juuri äsken palasin kaukkareiden maasta seisomaannousussa taaksepäin vahvistamaan sitä ettei tule yhtään eteenpäin. Katsotaan miten se lähtee nyt sitten menemään. Noutoa edelleen pitäisi alkaa tehdä. Rydistäydy hyvä mies. :D

Agissa ollaan tehty vähän pidempiä pätkiä. Harjoiteltu irtoamista ja oikeastaan vähän kaikenlaista. Itse olen pikku hiljaa alkanut hahmottaa Pahkiksen vauhtia ja oman vauhdin suhteuttamista. Paljon on thetävää, mutta nyt itse pystyy jo ottamaan rauhallisesti panikoimatta että kiire kiire kiire ja kiire. Oppia ikä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti