perjantai 7. toukokuuta 2010

Voimaa Voimariinista

Tänään poika olikin sitten energiaa täynnä. Käytiin Rajamäellä kirkolla treenailemassa vesisateessa. Pikkuisen oli Pahkiksella energiaa ja keskittymisen puutetta: mahtoiko syynä olla eilisillan energialataus voimariinin muodossa. Oltiin siinä syöty olkkarissa iltapalaa ja avattiin juuri uusi voimariinirasia. Nukahdettiin siihen sitten sohvalle ja jossain vaiheessa vain herättiin kun Alli lupsutteli tyhjää voimariinirasiaa. Yöllä oli sitten matolle ilmestynyt mielenkiintoinen läntti ja Pahkiksen huoneen matto jokseenkin juoksevaa paskaa. Että Hyvä Huomenet vain teillekin.

Mutta tosiaan viikonloppuna oltiin Nooran opissa ja paljon jäi taas taskuun. Viikonloppu jatkui leirillä turistina, mutta oli siltikin oikein antoisa ja mukava viikonloppu. Tiistaina tehtiin vähän aksaa ja jatkettiin samoja juttuja kuin Nooralla, mutta nyt toiselta puolelta. Hyvin se pahkis tuonkin alkoi hahmottamaan. Torstaina vedettiinkin sitten Riman hallilla iltareeniä. Olihan se hakemista, mutta välillä se meni ihan purkkiinkin. Itse sain taas uutta ajateltavaa ja itse olin huomattavasti rauhallisempi. Jotenkin olin sisäistänyt paremmin sen, että ei mulla tarvitse olla kiire joka paikkaan vaikka Pahkiksella kiire onkin. :) Mukavaa kun joka treenissä saa jotain uutta ja ihmeteltävää.

Tehtiin muuten makkararuutukin Pahkikselle tuossa männä iltana. Turvotin hiukan pentunappuloita ja kävin tuohon etupihalle tallailemassa puolitoistametrisen ruudun kanttiinsa. Nappulat sinne ja hajustumaan. Jäljestyksestä en tiedä mitään, mutta kivasti käytti nenää tuhisten ja alkuhötkyilyn jälkeen teki rauhallisesti töitä. Hämmästyttävän hyvin Pahkis hahmotti alueen reunat. Pää kääntyi saman tien takaisin kun kävi ulkopuolella. Teki itsenäisesti töitä eikä edes multa apuja pyydellyt mikä senkin luulisin olevan hyvä juttu.

Tällaista tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti