keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kesää

Nonnih, aikaa on vierähtänyt viime postauksesta vaikka kuinka, mutta ei anneta sen häiritä - onpahan enemmän kerrottavaa. Kesälomaa on vietetty ja kisoja kierretty. Tässä saldoa.

Eli viime kerrasta on kisattu Riksussa, joka ei mennyt mitenkään hyvin. Radat oli melkoisen kummallisia ykkösten radoiksi. Linjat epäloogisia ja nopealle ja nuorelle koiralle melkoisen haastavia. Eräässäkin radassa oli kepit - muuri - hyppy - a, tehty niin, että koiralle ei käytännössä saanut mitään järkevää ohjausta aikaiseksi. Noh mutta onneksi noita nyt on harvemmin tullut vastaan. Hyllyjä siis kerättiin tuolta. Sitten taisikin olla seuraavana jo Tuorlan Juhannuskarkelot, joissa sitten saatiinkin ensimmäinen nolla aikaiseksi. Rata oli hyvä - parannettavaa oli tietenkin, mutta jälkimaku siitä oli hyvä. Loppu karkeloista menikin sitten hyllyjen parissa. Taisi siellä joku vitonenkin olla välissä, mutta ei sillä ole suurempaa merkitystä. Sitten agipuolella olikin seuraavaksi Kokkola, jossa sama linja jatkui, eli hyllyjen parissa pyöriessä. Oli siellä yksi vitonenkin välissä. Eli siis ei kummempia tuloksia, mutta ei ne nyt sitten loppupeleissä niin kaukana nollista ole olleet. Aina on ollut jotain. Oikeastaan aina on ollut rima taikka itse sössitty kepit. Pahkis on kuitenkin ollut ihan hansikkaassa ja menee sinne minne ohjaan. Eteenpäin menemisen halu on niin valtava, ettei aina sitten kerää kaikkia esteitä matkalta tai keskity linjauksen ensimmäiseen hyppyyn. Vähän ehkä hankala selittää selkeästi. Huomenna taas treenaamaan ja viikonloppuna kisaamaan Mikkeliin ja sen jälkeen seuraava koitos Janakkalassa. Josko sieltä saisi yhden nollan kerättyä.

Tokourakin korkattiin ja ihan hyvällä tuloksella. 191,5 pistettä. Sikäli harmi, että sössin itse hypyssä pisteen, koska sanoin yhden lisäkäskyn ennen hyppykäskyä. Pahkis tuijotti valmis sanan jälkeen vain hyppyä ja otin siihen kontaktin Pahkis-käskyllä, josta sitten tuo piste meni. Olisihan se sen hypännyt oikein ilman tuotakin, mutta tuo kontaktin vaatiminen tuli ihan selkärangasta. Ehkä harmittamaan hiukan jäi luoksetulosta vähennetty piste, joka ilmeisesti lähti vinosta perusasennosta. Ei muuten mutta toisella portsulla samasta vinoudesta sai kyllä ihan kympin. Noh arvostelulaji on arvostelulaji. Seuraaminen oli vähän rivoa: hyppi ja pomppi, mutta se oli sellaista mitä oletinkin sen olevan tässä vaiheessa. Se oli hyvä, ettei Pahkis lämmennyt kokeessa haukulle, jota hiukan uumoilin. Hyvä näin. Seuruutuksessa tuo palkkaamattomuus näkyi, mutta muuten Pahkis toimi hyvin ja olin siihen kovin, kovin tyytyväinen. Ava ja Laura oli samassa kokeessa ja heillä meni sangen hyvin: upeata 200:n pisteen sarjaa aina hypylle asti, mutta sitten menikin plörinäksi. No, ykköstulos kuitenkin ja hyvä mieli. Osaa se Sillikin.

Mitäpä nyt.

Agitreenit jatkuu. Huomenna treeneihin siis. Treenit on mennyt hyvin ja huonosti. Olen oppinut monia asioita ja ymmärtänyt toisia. Ollaan menty eteenpäin.

Tokotreenit jatkuu. Tänään treeneihin siis. Nouto on ihan syvältä. Ei toimi mikään. Mälvää ja mälvää. Ärsyttää kun mikään menetelmä ei tunnu vievän mihinkään. Muuten menee ihan hyvin. Seuruutusta hiotaan, luoksetuloon lisäsin eilen pysähdyksen, eikä se mihinkään pysähtynyt. Arvasin. Täysillä katsokaas. No tuota nyt korjaillaan ja sitten aloitetaan tasapainottelu. Näillä mennään ja edetään. Nyt pitää mennä jatkamaan lomailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti