perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kohti seuraavaa kertaa

Seuraavan kerran sitten kotihallissa Riihimäellä. Viikon päästä sitten taas mennään. Ollaan nyt muutaman kerran käyty treenamassa lyhyesti edellisistä kisoista opittuja juttuja.

Rimat

Rimoja siis putoili kisoissa niin omista möhläyksistä kuin muutenkin. Huomattiin siis, että Pahkis ei oikein osaa, viitsi tai ehdi hahmoittaa sopivaa ponnistuskohtaa ja tämän takia tiputtelee rimoja. Tätä tapahtuu etenkin menessä Täysiä (tm) ja kohti jotain imuestettä, esimerkiksi putkea. Treenailtu on nyt sitten niin, että pari hyppyä eri väleillä ennen putkea tai kaksi putkea, joiden välissä muutama hyppy. Idea siis se, että täysillä mennään ja kohti putkea. Välissä ei sen kummempaa ohjausta, annetaan pojan suoriutua. Suorituskerroilla aina vaihdetaan hyppyjen paikkaa, jotta joutuu joka kerta miettimään tuon ongelman uudestaa. Jos pudottaa niin ei palkkaa ja sarja alusta uudestaan. Alusta siksi, että virhe tapahtuu ponnistuksen hahmottamisessa ko. vauhdissa. Jotta tilanne on sama on mielestäni koko sarja otettava alusta eikä vain esim ko. hyppyä.

Toinen seikka oli ohjausräpellykset, joita ei olla treenattu. Täytyy muistaa treenata.

Lähdöt

Lähdöissä nyt sinänsä ei ollut ongelmaa - Pahkis pysyi mihin sen jätin ja lähti kun pyysin. Mutta ollaan silti oltu tässä niin tarkkana kuin vain minä voin olla. Eli ei kovin.

Jarrutukset

Eilen vähän koklattiin ja treenattiin. Pahkis jarraili hyvin ja palkkasin siitä. Treenataan lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti