maanantai 1. lokakuuta 2012

0


0


Mein eka nolla kolmosista. Tuossa:


Eka nolla kolmosista

Aikas mukavaa. Sijoitus oli neljäs, mutta ei me huonoille hävitty, eikä hävitty paljoa. Venyihän siellä muutama kaarros melkoisen pitkäksi, mutta mennään taas valssikurssille ja ehkä sitä siitä taas saadaan tuota pientä miestä kääntymään.

Se oli sitten taas yksi tavoite saavutettu.

Tokostakin olen taas vähän innostunut. Pahkiksen nouto alkaa parantua. Se vain vaatii tekemistä ja paineistumisen purkamista palkkaamalla. En nyt siis välitä mitä Pahkis tekee, nouto on kiva liike teki siinä nyt mitä vaan. Tottahan toki hyvistä ja nouto eteenpäin vievistä suorituksista palkataan vielä paremmin. Katselin jopa kokeitakin. Meinasin siis tosissani ilmoittaa meidät. Pitäisi varmaan muistella mitä siinä avoimessa luokassa oikeastaan olikaan. Paikallaoloa täytyy muistutella ja hyppy pitää tehdä. Luoksetulon pysäytys pitää tehdä kanssa. Mjoo. Hommaa on, mutta pakko nyt vaan ilmoittaa, jotta saadaan jotain rotia tähän hommaan.

Da Pätmän.


Mitäs Pätmän. Pätmänin kanssa ollaan tehty pientä. Putkea ja siivekettä pumpperilla. Niillä valssia, takaakiertoa yms. hauskuuttelua. Vähän puunkiertoa. Sellaisia pieniä asioita. En vielä ihan ole sinut sen oppimisen kanssa, siis lähinnä en vielä osaa asioita sille kauhian tehokkaasti opettaa. Mutta, eteenpäin mennään ja hauska sen kanssa on tehdä. Vauhtia ja voimaa se on saanut leikkimiseen lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti