perjantai 9. huhtikuuta 2010

Ulkokenttä

No vihdoin pääsi poikakin oikein ulkokentälle reenaamaan. Oli se kyllä mukavaa ja kiva että oli vähän äänihäiriöitäkin. Mukavaa että on taas viikonloppu - saa olla koirien kanssa enemmän ja tehdä juttuja. On se vaan niin loistavaa lepoa aivoille ja ajatuksille.

Tehtiin vähän ruudun hakua ja hyvinhän se sieltä löytyi. Nyt täytyy opettaa vielä paikan hahmottaminen paremmin. Muuten näyttää oikein hyvältä - siitä näyttäisi olevan tulossa juuri sellainen kuin sen halusinkin.

Seuraaminen lelulla menee kivasti. Pientä pätkää, mutta siitä se etenee. Sen verran menee takana, että en oikein itse hahmota vielä missä menee. Pahkiksen pitää kasvaa ja säiden lämmetä niin pääsee vähemmissä vaatteissa reenailemaan niin näkee sitten paremmin. Kaukkareissa on turhan levoton. Täytyy opettaa enemmän rauhassa vielä kotona: ollaan naksuteltu niin tuo nostaa aktiviteettia pikkuisen liikaa. Tehtiin myös luoksetuloja pitkältä matkalta ja poika teki aivan täydellisen luoksetulon. Täysillä loppuun asti ja juuri sopivalle etäisyydelle istumaan ja suoraan. Täytyy siis lotota tänään.

Eilen käytiin riman hallilla treenailemassa aksaa. Ensin tehtiin vähän miniaalla kontaktia. Tällä kertaa se meni hyvin. Muutama kontakti meni pitkäksi minun juoksuvauhdista pitkäksi, mutta omalla hölkällä toimi hyvin. Tuo kovan vauhdin pitkäksi meno on mielestäni vain koordinaatiokyvyn puute, eikä tahdon. Eli pitää viikonloppuna tehdä vähän takapään harjoituksia. Toinen setti tehtiin vähän ohjauskuvioita. Nyt oli vuorossa sylkkäri. Itse kun ei osaa niin eihän se koirakaan. Onneksi oli kaapo mukana niin treenailin sillä hiukan miten se homma oikeastaan pitää hoitaa. Kyllä se sieltä kymmenen vuoden päästä alkaa tulemaan :D.

Huomenna mennään kuuntelemaan Janitan koulutusta riman hallille. Sieltä varmaan jää iso nippu asioita mietittäväksi ja toinen nippu ahaa elämyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti