torstai 29. huhtikuuta 2010

Akilitiä

Nonhih.

Nyt sitten saatiin vihdoin videokamera takaisin toimintakuntoon. Pääsin ensimmäistä kertaa näkemään Pahkiksen seuraamista. Hyvältähän tuo näytti omaan silmään. Tekemistä on vielä: pomppii ja vasemmalle käännökset pitää miettiä. Hitaassa kokoaa itsensä ja perusvauhdilla liikkuu leppoisan itsevarmasti. Ruutu hyvällä mallilla, kaukkarit treenin alla ja nyt aloitellaan liikkeestä jääviä. Luoksetulo on ihan hyvällä mallilla. Eli hommat etenee kivasti.

Vihdoin päästiin Niinun oppiin ja oli oikein hieno juttu. Sain pienessä ajassa taas paljon ja Pahkis teki treenin ajan hyvin hommia. Itseasiassa ensimmäistä kertaa se oli treenin ajan sopivassa vireessä. Hiukan lopussa alkoi vauhti mennä älyn edelle, mutta pienellä rauhoittumisella pääsi taas sopivampaan mielentilaan. Hyviä neuvoja tuli sijoittumiseen ja omaan liikkumiseen. On se vaan niin erilaista menoa kuin Allin ja Tiitin kanssa. Ensi kertaa tehtiin poispäin käännöstä - ehkä sitten ensi kerralla se sujuu :D

Lauantaina mennäänkin taas Pahkiksen kanssa Nooran oppeihin ja Pahkis pääsee synnyinkotiinsa. Loppuviikonloppu sitten agilityleireillään. Minä ja Pahkis tosin vain turisteina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti