sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Traileri

Käytiin treenailemassa eilen Riksussa ja ei se nyt ihan nappiin mennyt. Rytmiä ei oikein ollut ollenkaan ja itsellä oli vaikeuksia hahmottaa Pahkiksen menoa. Kyllä se siitä taas lähtee kun saadaan treenejä alle. Tehtiin myös rengasta ihan naksupohjaisesti. Siitä vaan sitten eteenpäin. Torstaina oltiin myös treeneissä ja siellä muiden juttujen lisäksi tehtiin keinua. Nyt siis oli vuorossa oikea keinu, mutta matalana. Pienten liinaviritysten jälkeen saatiin keinu sopivalle mataluudelle. Pahkis hiukan vältteli kontaktilla pysymistä, mutta tuo saatiin kuitenkin korjattua tuolla korkeudella pois. Ei siis mitään isompaa ongelmaa vaan ihan normaalia oppimista. Ensi kerralla sitten taas nostetaan hiukan korkeammalle. Ajattelin seuraavaksi hiukan matalampaa kuin oikea keinu, mutta niin, että sitten sitä seuraavalla kerralla olisikin jo sitten se ihan oikea keinu. Näillä siis mennään agilityn osalta.

Tottiksessa Pahkiksen seuraaminen on ollut jokseenkin rauhatona. Täytyy miettiä miten sitä korjaa - en tarkemmin osaa sanoa sitä vielä. Liikkeestä jäävissä olen miettinyt että vaihtaisin seisomisen stop käskyn johonkin selvemmin istumisesta erottuvaan. Uskon, että tuo on syy miksi Pahkis tekee niin paljon virheitä tuossa erottelussa. Onhan se tavallaan maltamattomuutta kuunnella, mutta toisaalta silllä liikenopeus ehkä hidastuu. Mietitään tuota vielä ja katsotaan mitä tehdään.

Noudossa otan nyt suunnaksi vauhtinoutotreenin. Koitan siis istuttaa Pahkiksen päähän ajatusta, jossa kapulan tuominen ja tiukasti pitäminen on nopein tapa päästä lelupalkalle. Uskon, että tällä saan pitämiseen voimaa ja rauhallisuutta. Tällä hetkellä kun olen namilla palkannut pidoista on ote kuitenkin aluksi rauhaton ja tuossa ei tuolla nykyisellä menetelmällä ole päästy eteenpäin riittävällä tavalla.

Viimein sain tähän koneeseen iMovien. En ole saanut videokamerasta tai puhelimesta videoita ulos ja muokattua, mutta nyt taas se on mahdollista. Pakkohan sitä oli vähän kokeilla mitä tuolla uudella softalla pystyy tekemään:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti