tiistai 8. marraskuuta 2011

Kakkoset korkattu

Siitä se sitten lähti. Eli viikonloppuna kaksi kakkosten rataa. Ekalta roisi hylly. Rata tuntui helpolta ja tein mielestäni järkevän suunnitelman. Pahkis kuitenkin tiputti ekalta valssilta riman ja heti sen perään sen jälkeisen riman. Jostain syystä jatkoin rataa ja tuli vielä renkaasta kerran ohi ja sitten ei taittunut valssiin. Aloitin sen kyllä aavistuksen myöhässä, mutta kaarratti selkäni takaa ja lopetin radan sitten siihen. Ei ollut Pahkiksella ja mulla palaset kohdillaan. Toisella radalla oli meno jo sitten hallitumpaa. Virhe tuli keppien sisäänmenosta. Oletin, että Pahkis olisi sen hoitanut, mutta en ollut itse osannut ymmärtää, että kulma vaikeutuu kun putkesta tullaan vauhdilla ulos. Olisi pitänyt muistaa Janitan treenien opit ja pakkovalssilla vääntää Pahkis keppeihin sisään. Sen olisi sinne hyvin ehtinyt tehdä ja olisi ollut ihan luonnollisella reitilläkin. Tyhmä pää kostautui siis tällä radalla. Loppurata oli oikein hyvää menoa ja Pahkis piti kontaktit hyvin. Vedätin vielä puomin kontaktin tarkoituksella tosi pitkälle. Jäi siis loppujen lopuksi ihan hyvä mieli ja jääköön tuo ensimmäinen rata jonnekkin muistilokeroiden peräosastoihin. Ensi viikonloppuna mennäänkin sitten Riman kisoissa tukka putkella.

Noudossa Pahkis on mennyt eteenpäin. Hassua sinänsä, mutta nyt se ei enää irroita kapulasta jos sanon irti käskyn siitä kaukana. Luovutusasennossa se sen antaa heti ja hyvin, mutta kaukana ei. Mietin miten tuohon suhtautua. Sehän tekee juuri sitä mitä sille olen vahvistanut ja tuo kertoo minulle sitä, että olen vahvistanut oikeaa asiaa. Eli treeni on onnistunut. Päätin, että en siihen nyt puutu, koska en halua lisätä painetta tuohon kapulaan nyt millään tavalla. Opetan tuon osan uudelleen sitten jossain vaiheessa kun luovutus ja nouto muuten on paketissa. Katselin tuossa jo kokeitakin - pitäisi vielä vaan ilmoittautua. Seuraamisessakin ollaan menty eteenpäin. Pahkis on nyt hyvässä vietissä ja pysyy kuitenkin vielä paketissa ja kuulolla. Ajattelin nyt hetken mennä tuolla ja sitten vielä lisätä aavistuksen viettiä viime silaukseksi, mutta katsotaan miten se nyt vaihtelee tuolla nykyisellä tasolla ja täytyy varmistua, että hommat on sillä hyppysissä, ennenkuin lähden sitä enempiä nostattelemaan.

Pahkis on ollut hiukan jumissa takapäästä viime aikoina. Eilen käytiin taas hovihierojan käsittelyssä ja tänään vaikutti taas normaalimmalta. Siis normaalimmalta kuin mikä Pahkikselle on normaalia. Käytiin läpi myös muutamia liikkeitä ja treenejä, joissa Pahkis joutuu toimimaan lantio avoimena - tai siis sillä tavalla takajalat oikoisempana. Näillä olisi tarkoitus siis harjoittaa ja opettaa Pahkista toimimaan noissa tuollaisissa asennoissa, jotta ei aina toimisi katkarapuna ja vetäisi itseään ajan myötä yhä katkaravummaksi.


Näillä mennään tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti