tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuosi käynnistyy

Perjantaina olisi sitten kisavuoden aloitus käsillä - suuntana siis Eckerö. Kisat tosin vasta lauantaina, mutta siitä se lähtee. Treenattu ei nyt olla yhtään. Pidetty ihan totaalitaukoa paristakin syystä. Laumalle tuli pari viikkoa sitten kennelyskä, josta nyt ollaan jo onneksi toivuttu ja karenssit odoteltu niin päästään kuitenkin matkaan. Olin myös itse tuossa ennen vuoden vaihdetta kipeänä, joten eipä tuossa paljon ole ollut mahdollisuuksiakaan treenailla. Huomenaamusta olisi tarkoitus käydä purkamassa Pahkiksen paineet ja vahvistamassa kontaktit ja lähdöt jottei lähde homma aivan lapasesta sitten kisoissa. Saas nähdä miten käy. Kyllähän tuo vähän viritetyltä raketilta tuntuu tällä hetkellä.

Hiukan tuossa tehtiin lumitöitä ja lopuksi otin vähän tottistreeniä. Hyvin oli hommat muistisssa. Kokeilin piruuttani noutoonkin yhdenlaista lisäharjoitusta lelun kanssa. Katsotaan miten se alkaa toimia. Täytyy sanoa, että tuo on kyllä toiseksi haastavin asia opettaa Pahkikselle.

Mietin tässä nyt niitä tämän vuoden tavoitteita. Kolmosiin pitäisi nousta ja jos sieltä vaikka pari nollaakin saisi niin olisi homma mukavasti kasassa. Enemmänkin tavoitteet agipuolella on siinä, että saisin sellaisen tasapainoisen menemisen Pahkiksen kanssa. Mitenhän tuonkin nyt sanoisi niin, että joku muukin sen ymmärtäisi. Tarkoitan sitä, että saataisiin vuoden aikana kasaan sellainen mukava menemisen meininki. Sellainen jossa radoista voisi tykätä ja saisi hyviä suorituksia hyvällä laadulla kasaan. Tasapainoa, laatua ja osaamista. Kiteytyisiköhän se noihin sanoihin?

Tokopuolella pätee samat kolme sanaa. Mukavaa muuten että Rima järjestää Christan Enqvistin koulutuksen. Mennään sinne Pahkiksen kanssa harjoituskoirakoksi. En kyllä tiedä vielä mitä haluaisin eritoten käydä läpi. Siinä sitten on taas miettimistä. Mutta tosiaan tokopuolella on aika selvät sävelet: nouto kuntoon ja kisaamaan. Noudosta kaikki on nyt kiinni. Sen kun saan opetettua niin sitten ohjatut ja tunnarit kasaan niin alkaa homma olla EVL valmiudessa. Paljon tarvitsee kisatreeniä ja mielenhallintaa noissa treenailla, mutta siinähän sitä on ohjelmaa tälle vuodelle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti