maanantai 11. tammikuuta 2010

Agilitykilpailuturisti

Ensi kertaa 'ulkomailla'. Laivassa. Hotellissa. Maarianhaminassa. Agilitykilpailuturistina. Pahkis oli kyllä kovin mukava matkustaja ja kisojen seuraaja. Eipä ole pojassa moittimista. Häkissä Pahkis käyttäytyi hyvin kisojen aikana. Alussa hiukan motkotti, mutta siitä se sitten laantui. Välillä vähän leikittiin ja katsottiin kehän laidalta muiden menoa. Pahkis näki myös kauan kadoksissa olleen isinsä radalla. :)

Illalla hotellissa riitti vielä virtaa, joten kaikkia mehuja ei agituristeilu pojalta vienyt kumpanakaan päivänä. Olivat kuulemma jotain mekkaloineetkin Avan kanssa illalla kun olimme syömässä: ihmekös tuo kun itsekin mekkaloisin jos ei saisi hyvää ruokaa.

Tänään poika on taas normaalin energinen ja illallakin näytti koko reissun jälkeen vielä virtaa riittävän...

Viikonlopun aikana tehtiin ihan perusjuttuja. Leikittiin radan vierellä ja siinä varjolla jotain pientä. Pahkis keksittyi hienosti vaikka radalla tapahtui. Radan tapahtumat kiinnostivat, mutta heti hommien alettua keskittyi vain hommailuun. Käytiin kävelemässä pituushyppyhiekan päällä olevalla pressulla ja sekään ei sen kummemmin menoa haitannut.

Kyllä Pahkiksen kanssa on mukava tehdä. On mukava nähdä sen nauttivan tekemisestä ja oppimisesta. Leikissäkin yhteinen sävel alkaa pikku hiljaa löytyä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti