torstai 7. tammikuuta 2010

Niksautteluja ja kontakteja

No eilen sitten aloitettiin kontaktiharjoittelu. Ei muuta kuin tuo puomin palanen olkkariin ja menoksi. Koira hihnaan ja laudan toiseen päähän ja nenäkosketusalusta toiseen. Siitä sitten vaan vapautus ja sinnehän se sitten päätyi ja hyvin meni. Välissä tehtiin pari kävelyharjoitusta puomin palalla ja hyvinhän tuo poika tuotakin näytti oppivan - ei muuta kuin lisää treeniä.

Oltiin eilen taas uimassa ja poika kävi lievästi sanottuna lämpöisenä. Siinä hiukan asiasta juteltiin, mutta ei oikein päästy ihan yhteisymmärrykseen miten tuo uinti pitäisi sitten loppujen lopuksi suorittaa. Mutta hyvin poika silti ui kun altaaseen pääsi. Aika monta kertaa mentiin allasta suuntaan jos toiseenkin ja alkuun oli uinnissa hiukan liikaa Avatyylistä 'muista paniikki' -uintia, mutta tiukimman innon hiivuttua alkoi uintikin näyttää kuin hauella konsanaan.

Niin ja sitten vielä illalla käytiin malitreeneissä vähän vierailemassa. Tehtiin kevythäkkitreenillä ja seurattiin sivusta aksatreenejä. Intoa oli taas ihan riittämiin päästä radalle ja siitäkin hiukan keskusteltiin ja päästiin hiukan paremmin yhteisymmärrykseen kuin uinnissa. Mutta täytyy siis nyt keksittyä tuohon alueeseen: poika on keksinyt sitten tuon toimintamallin. Hyvää on se, että poika pystyy tuossakin tilassa tekemään töitä ja ajatuksella. Toinen hyvä juttu on se, että komentamisen jälkeen poika tarjoaa minulle osaamiaan asioita - eli hyvä juttu tuokin jatkoa ajatellen.

Kotosalla taas ollaan tehty rauhoittumisia. Nyt Pahkis rauhoittuu hihnassa hyvin nopeasti, joten tein eilen vain niin, että otin vain hihnan esille ja siinä muuten samat manööverit ja siihenhän se muutaman ylösnousemuksen jälkeen rauhoittui. Käytiin muuten välissä vielä anoppilassa ja sielläkin poika pystyi riehuilun lomassa hyvin rauhoittumaan.

Niin ja aloitettiin naksuun ehdollistaminen tänä aamuna. Katsotaan nyt mitä naksuttelen mutta onpahan sitten tuokin työkalupaketissa.

Ja pakko pistää vielä kuva: etäpäivissä on vaan oma juttunsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti