sunnuntai 28. helmikuuta 2010

;

Otsikon mukaisesti Pahkis on saanut uuden nimen: puolipilkku tai puolipiste. Poika kun mennä posottelee yhdellä pallilla ja pilkut kuonossa niin siitähän tuo nimi juontuu.

Perjantaina oltiin treenailemassa yksin maneesissa. Lähinnä keskityttiin ruutuun: näyttö, palkka ruutuun ja väliin yksi jossa palkka lensikin minulta. Hyvin se meni - alkoi varastaa lähdössä, joten siihen täytyy ottaa vähän täsmähoitoa. Muut meni jutut meni ihan kivasti niinkuin tässä vaiheessa pitikin.

Lauantaina sitten matkattiin koko rempan kanssa Turkuun Nooran yksärille. Tietoa, ohjeita ja vaatimuksia tuli valtavasti, mutta silti lopputulos oli tyhjä pää ja rättiväsynyt olo. Se oli varmaan se tunti turun murretta... No siis joo. Tuntui kohtuullisen tumpelolta, osaamattomalta ja siltä, ettei mikään oikein mennyt kohdalleen. Kasvattajakin oli pelottava ;P. Nyt seuraavana päivänä alkaa vasta sisäistämään kaikkea sitä hyvää oppia mitä sai. Pakkohan sitä oli automatkalla raapustaaa kaikki paperille, jotta muistaisi ja samallalla tuli vielä analysoitua jutut läpi. Eli tehtiin jenkkikäännöstä, niistoa ja vähän ihmisnuolen alkua. Niin ja hommahan aloitettiin pimeälläputkikulmalla. Pahkis jaksoi hyvin ja ei se meno sitten videolta ihan niin järkyttävältä näyttänyt kuin miltä se tuntui.

Tänään oltiin sitten Tommi Wirenin luennolla ja se oli kyllä hyvä setti koiran oppimisasioista - siitäkin jäi juttuja takataskuun. Aamupäivällä käytiin vielä näyttämästä Pahkista Niinulle ja samlla kuunneltiin Niinun koulutuksen rataantutustumisosio josta siitäkin sai ahaa elämyksiä. Ennen luentoa oli muuten ihan pakko vielä sutaista sohva ja sohvapöytä sivuun ja hakea ulkoa yksi siiveke jolla vähän tehtiin sitten jenkkikäännöstä ja niistoa :D. Joo ja hallilla tehtiin vielä Pahkiksen kanssa vähän vauhtinoutoa.

Eli nyt on kyllä ollut koirajuttuja viikonloppu täysi - eli oikein loistava viikonloppu takana ja hyvä lähteä työviikkoon sulattelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti